Drágakövek hatásai

Természetes és autentikus ékszerek a gyógyulásodért és kibontakozásodért.

Drágakövek hatásai

Természetes és autentikus ékszerek

a gyógyulásodért és kibontakozásodért.

A Drágakövek Ereje

A Drágakövek

Az ajurvéda szerint a drágakövek, féldrágakövek és bizonyos ásványok szoros kapcsolatban vannak a bolygók hatásaival és a csakrák energiáival. Segítségükkel gyógyíthatjuk és kiegyensúlyozhatjuk az életünket. Megfelelően viselve őket pozitívan hatnak a testre, az elmére és az érzelmekre, segítik életutunk kibontakoztatását és sorsunk felemelését. 

Hatásaik az Életünkre

A védikus asztrológia kilenc fő bolygót különböztet meg, melyekhez tartozik egy-egy specifikus drágakő. Ezek, vagy könnyebben elérhető helyettesítő kövei, a hozzájuk tartozó bolygók befolyását egyensúlyozzák ki életünkben. Közvetlen módon hatnak a csakrák működésére, amin keresztül elősegítik a pozitív transzformációt és fizikai, érzelmi és mentális jóllétünket biztosítják.

Tulajdonságaik

Rubin

A Rubin a Nap köve és a Napfonat csakrát harmonizálja. Segít az emésztéssel és csontokkal kapcsolatos betegségek gyógyításában. Segít elkerülni a veszélyeket és növeli a méltóságot, tiszteletet, megbecsülést és magas elismertséget biztosít a társadalomban. 

Gyémánt

A Gyémánt uralkodó bolygója a Vénusz és a szivárvány összes színét tartalmazza. Elsődlegesen a Szent Szív csakrát harmonizálja. Segíti a megértést és támogatja a szexuális problémák, cukorbetegség és bénulásos betegségek gyógyulását. Növeli az intellektust és segít a luxus megteremtésében életünkben.

Smaragd

A Smaragd a Merkúr köve és a Szív csakrát harmonizálja. Segít a baráti, üzleti és szerelmi kapcsolataink fenntartásában. Segíti a gondolkodást és gyógyítja az alhas, szem, orr, idegrendszer, vérnyomás és fekély problémákat. Segíti az átfogó sikert és a felemelkedést életünkben.

Sárga Zafír

A Sárga Zafír a Jupiter bolygó köve és a Torok csakrát harmonizálja. Segít a torokproblémák, pajzsmirigy és látás gyógyításában. Elősegíti a mentális béke és könnyed boldogság megtapasztalását. Kiteljesedett házaséletet biztosít, megerősíti az életünket és segít a bölcs, sikeres és befolyásos vezetővé válásban.

Igaz Gyöngy

Az Igaz Gyöngy uralkodó bolygója a Hold és a Szakrális csakrát harmonizálja. Segíti a pszichés zavarok feloldását, a székrekedés és keringési problémák gyógyítását. Javítja a memóriát és lecsendesíti az elmét. Szeretetet és törődést vonz és növeli a szerelmi boldogságot életünkben.

Hesszonit

A Hesszonit a Rahu, a felszálló holdcsomópont köve és a Korona csakrát harmonizálja. Védelmet biztosít az akadályokkal, feszültséggel és betegségekkel szemben és megszünteti az aggodalmaskodást. Növeli az étvágyat és segít a problémamentes szülésben. Teljeskörű sikereket és harmóniát biztosít életünk minden területén.

Vörös Korall

A Vörös Korall a Mars bolygó köve és a felső Gyökér csakrát harmonizálja. Támogatja az impotencia, csont és bőrproblémák gyógyítását. Segíti a vérkeringést és növeli az anyagcserét és az életerőt. Gyógyítja a szív harmóniáját és szerelmet vonz életünkbe. 

Kék Zafír

A Kék Zafír uralkodó bolygója a Szaturnusz és a Harmadik Szem csakrát harmonizálja. Segít a mentális problémák, gyengeség, vese és idegrendszer gyógyításában. Hírnevet, magas sztátuszt, gazdagságot, állhatatosságot és hosszú életet biztosít.

Macskaszem

A Macskaszem a Ketu, leszálló holdcsomópont köve, és az alsó Gyökér csakrát harmonizálja. Segíti a rákos betegeket, enyhíti a depressziót és elősegíti a belső harmóniát és boldogságot. Védelmet és erőt biztosít, segít az anyagi bőség bevonzásában és megnöveli a jószerencsét.

Drágakövek Használata

Asztrológiai képlet alapján

A születési képlet, az életfeladat és a szándékok alapján kiválasztott drágakő megfelelő módú viselésével kedvezőbb irányba terelheted az életed.  

Rudrakshákkal együtt

A drágakövek és rudrakshák együttes használata, kiegészítő tulajdonságaik révén rendkívül hatékonyan gyógyítják életterületeidet, hatalmas erőt adnak a fejlődéshez és felemelik életed minőségét.

Csakrák szerint

A drágakövek közvetlenül dolgoznak a csakrákon, melyek a személyes transzformációd alapja. Gyógyítják és bőséges energiával látják el a csakrákat és erőt biztosítanak számodra.

Hosszútávó hatások

A természetes drágakövek hatásai maradandóan változtatják meg és terelik az életed egy jobb és természetesebb irányba. Transzformáló erejének köszönhetően, újabb és újabb szintekre léphetsz életedben.

Drágakövek személyre szabottan

Nézz körül a webáruházban és válaszd ki a legmegfelelőbb követ számodra.

Egy személyes kő viselésének megkezdését követő két héten belül már tapasztalható, hogy számos stressz és korábbi félelem megszűnik, nyugodtabbá, céltudatosabbá és békésebbé válik a viselője. Idővel, ahogy a mély elakadások oldódnak és gyógyul az energiarendszer, új ajtók nyílnak meg az életben a fejlődésre és gyarapodásra. A boldogság és elégedettség folyamatos tapasztalattá válik viselője számára.

Drágakő és Kristály Termékek

Hitelesített és magas minőségű ásványok széles választéka.

Természetes Kövek

Karkötők

Malák

Egyéb Ékszerek

A természetes, védikus jyotish minőségű kövek önmagukban vagy tetszőleges gyűrű, medál és karkötő befogással rendelhetők.

error: