Drágakő Terápia

Természetes és autentikus ékszerek a gyógyulásodért és kibontakozásodért.

Drágakő Terápia

Természetes és autentikus ékszerek

a gyógyulásodért és kibontakozásodért.

A Drágakövek Ereje

A Drágakövek

Az ajurvéda szerint a drágakövek, féldrágakövek és bizonyos ásványok szoros kapcsolatban vannak a bolygók hatásaival és a csakrák energiáival. Segítségükkel gyógyíthatjuk és kiegyensúlyozhatjuk az életünket. Megfelelően viselve őket pozitívan hatnak a testre, az elmére és az érzelmekre, segítik életutunk kibontakoztatását és sorsunk felemelését. 

Hatásaik az Életünkre

A védikus asztrológia kilenc fő bolygót különböztet meg, melyekhez tartozik egy-egy specifikus drágakő. Ezek, vagy könnyebben elérhető helyettesítő kövei, a hozzájuk tartozó bolygók befolyását egyensúlyozzák ki életünkben. Közvetlen módon hatnak a csakrák működésére, amin keresztül elősegítik a pozitív transzformációt és fizikai, érzelmi és mentális jóllétünket biztosítják.

Tulajdonságaik

Rubin

A Rubin a Nap köve és a Napfonat csakrát harmonizálja. Segít az emésztéssel és csontokkal kapcsolatos betegségek gyógyításában. Segít elkerülni a veszélyeket és növeli a méltóságot, tiszteletet, megbecsülést és magas elismertséget biztosít a társadalomban. 

Gyémánt

A Gyémánt uralkodó bolygója a Vénusz és a szivárvány összes színét tartalmazza. Elsődlegesen a Szent Szív csakrát harmonizálja. Segíti a megértést és támogatja a szexuális problémák, cukorbetegség és bénulásos betegségek gyógyulását. Növeli az intellektust és segít a luxus megteremtésében életünkben.

Smaragd

A Smaragd a Merkúr köve és a Szív csakrát harmonizálja. Segít a baráti, üzleti és szerelmi kapcsolataink fenntartásában. Segíti a gondolkodást és gyógyítja az alhas, szem, orr, idegrendszer, vérnyomás és fekély problémákat. Segíti az átfogó sikert és a felemelkedést életünkben.

Sárga Zafír

A Sárga Zafír a Jupiter bolygó köve és a Torok csakrát harmonizálja. Segít a torokproblémák, pajzsmirigy és látás gyógyításában. Elősegíti a mentális béke és könnyed boldogság megtapasztalását. Kiteljesedett házaséletet biztosít, megerősíti az életünket és segít a bölcs, sikeres és befolyásos vezetővé válásban.

Igaz Gyöngy

Az Igaz Gyöngy uralkodó bolygója a Hold és a Szakrális csakrát harmonizálja. Segíti a pszichés zavarok feloldását, a székrekedés és keringési problémák gyógyítását. Javítja a memóriát és lecsendesíti az elmét. Szeretetet és törődést vonz és növeli a szerelmi boldogságot életünkben.

Hesszonit

A Hesszonit a Rahu, a felszálló holdcsomópont köve és a Korona csakrát harmonizálja. Védelmet biztosít az akadályokkal, feszültséggel és betegségekkel szemben és megszünteti az aggodalmaskodást. Növeli az étvágyat és segít a problémamentes szülésben. Teljeskörű sikereket és harmóniát biztosít életünk minden területén.

Vörös Korall

A Vörös Korall a Mars bolygó köve és a felső Gyökér csakrát harmonizálja. Támogatja az impotencia, csont és bőrproblémák gyógyítását. Segíti a vérkeringést és növeli az anyagcserét és az életerőt. Gyógyítja a szív harmóniáját és szerelmet vonz életünkbe. 

Kék Zafír

A Kék Zafír uralkodó bolygója a Szaturnusz és a Harmadik Szem csakrát harmonizálja. Segít a mentális problémák, gyengeség, vese és idegrendszer gyógyításában. Hírnevet, magas sztátuszt, gazdagságot, állhatatosságot és hosszú életet biztosít.

Macskaszem

A Macskaszem a Ketu, leszálló holdcsomópont köve, és az alsó Gyökér csakrát harmonizálja. Segíti a rákos betegeket, enyhíti a depressziót és elősegíti a belső harmóniát és boldogságot. Védelmet és erőt biztosít, segít az anyagi bőség bevonzásában és megnöveli a jószerencsét.

Drágakövek Használata

Asztrológiai képlet alapján

A születési képlet, az életfeladat és a szándékok alapján kiválasztott drágakő megfelelő módú viselésével kedvezőbb irányba terelheted az életed.  

Rudrakshákkal együtt

A drágakövek és rudrakshák együttes használata, kiegészítő tulajdonságaik révén rendkívül hatékonyan gyógyítják életterületeidet, hatalmas erőt adnak a fejlődéshez és felemelik életed minőségét.

Csakraterápia szerint

A drágakövek közvetlenül dolgoznak a csakrákon, melyek a személyes transzformációd alapja. Gyógyítják és bőséges energiával látják el a csakrákat és erőt biztosítanak számodra.

Hosszútávó hatások

A drágakő terápia hatásai maradandóan változtatják meg és terelik az életed egy jobb és természetesebb irányba. Transzformáló erejének köszönhetően, újabb és újabb szintekre léphetsz életedben.

Drágakő Terápia

Jelentkezz konzultációra vagy nézz körül a webáruházban.

A konzultáció keretein belül felmérjük a csakrák egyensúlyát, a fizikai és mentális állapotot és személyre szabott drágakő, szükség esetén rudraksha kombinációt állítunk össze.

A viselés megkezdését követő két héten belül már tapasztalhatjuk, hogy számos stressz és korábbi félelmek megszűnnek, nyugodtabbá, céltudatosabbá és békésebbé válunk. Idővel, ahogy a mély elakadások oldódnak és az energiarendszerünk gyógyul, megtapasztalhatjuk, hogy új ajtók nyílnak meg számunkra életünkben a fejlődésre és gyarapodásra. A boldogság és elégedettség folyamatos tapasztalattá válik számunkra.

Drágakő és Kristály Termékek

Hitelesített és magas minőségű ásványok széles választéka.

Természetes Kövek

Karkötők

Malák

Egyéb Ékszerek

A természetes, védikus jyotish minőségű kövek önmagukban vagy tetszőleges gyűrű, medál és karkötő befogással rendelhetők.

error: