Nagyon nagy örömömre szolgál, hogy a Rudramag megújulásáról írhatok. A Rudramag és szolgáltatásai, a kezdetektől fogva, a teljes élet kibontakozásának, a testi-lelki gyógyulásnak és az önismeret mélyülésének támogatásáért született. Szellemisége az élet teljességének, a különböző életterületeink integritásának harmóniáját hivatott elősegíteni. Az itt megtalálható tudás és szolgáltatások az ősi, megalapozott és letisztult bölcsességekhez nyúlnak vissza, hogy azt a mai ember számára releváns módon hasznosítva segítsen visszatalálni az egyensúlyhoz, mind magunkban, mind pedig egymással és környezetünkkel.

Mostantól az alábbi területeken fordulhatsz hozzánk útmutatásért és támogatásért.

Rudraksha és drágakőterápia

Egyéni felmérés alapján, egyedileg összeállított rudrakshák és kristályok viselése által megtapasztalhatod a gyógyulást, és életed fellendülését. A rudrakshák és ásványok segítségével harmonizálni tudjuk a csakraenergiákat, és a rudrakshák bioenergetikai hatásaik révén képesek elősegíteni a tested lelkeddel való összhangjának megerősödését és a blokkok feloldását. Emellett rengeteg energiát tapasztalhatsz a lekötött negativitás feloldódása által, így azt megfelelő mederbe terelve, könnyedén és a támogatottság érzésével megvalósíthatod kitűzött céljaidat, s szíved legtisztább vágyait.

Olvass tovább a Rudraksha és drágakőterápia előnyeiről és válassz személyes kombinációt kínálatunkból!

Csakra Vasztu térrendezés

Az életünk minőségét felmérhetetlen mértékben meghatározza, hogy milyen térben töltjük az időnket. Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, ha nem megfelelő a tér kialakítása és nincsenek egyensúlyban a természeti elemek, energiát veszítünk, akadályoztatva érezzük magunkat, nyűgösek leszünk és hamar elfáradunk. A feng shui ősének számító indiai térrendezés, a vasztu tudománya nagyon egyszerű és hatékony megoldásokkal képes kiegyensúlyozni, biztonságos erőtérré varázsolni bármilyen helyiséget. Ezen felül, összhangba hozva az életterünket szándékainkkal és a csakraenergiák harmóniájával, valósággal egy új szintre emelhetjük életünk minőségét mind otthonunkban, mind irodánkban.

Tudj meg többet a Csakra Vasztu előnyeiről és jelentkezz konzultációra a személyes tered kialakításához!

A jövőben tovább fog bővülni szolgáltatásaink köre és havi rendszerességgel fognak megjelenni új írások is minden olyan témában, mely az önismerettel, a testi-lelki egészséggel és a külső és belső világunk egyensúlyával foglalkozik.

Kívánom, hogy minden itt megosztott tudás szolgálja utadat és életed kibontakoztatását.

Légy Áldott

error: