“Kell-e hinnem benne, hogy működjön?” az egyik a sokféle kérdés közül, amelyekkel találkozni szoktam. A válasz egészen röviden: nem.

A rudrakshák fizikai, mentális, érzelmi és karmikus szinteken dolgoznak. Emellett, megtisztítják a csakrákat, feloldják a megrekedt energiákat és harmonizálják a működésüket. Amint hatásukra megtapasztaljuk a változást hétköznapjainkban, a hitrendszereink automatikusan megváltoznak. Elegendő megérteni a folyamatot, és megengedni, hogy történjen.

Amikor ajándékba adunk valakinek rudrakshát, anélkül, hogy elmagyaráznánk, hogy
pontosan mi is az, a pozitív változások ugyanúgy megmutatkoznak a szerettünk életében. Még az is előfordulhat, hogy nem tudatosul benne, hogy mindez ennek hatására történt, annyira természetes a folyamat. Azon találja magát, hogy bizonyos szituációkban a megszokottól eltérő módon reagál, pozitív irányú változást tapasztalva, és könnyebnek, földeltebbnek és inspiráltabbnak tapasztalja hétköznapjait is.
Ha egy egyén megfelelő, számára legalkalmasabb rudrakshákat visel, már pár órán belül nyugodtabbnak, tisztábbnak, harmonikusabbnak és energikusabbnak tapasztalja önmagát. Ez a hatás a napok előrehaladtával tovább bontakozik, felszabadítva az eddig még nem áramló energiáinkat is. Hónapok elteltével pedig azon találjuk magunkat, hogy életünk áramlása gyökeresen átalakult és a vágyott irányban haladtunk és növekedtünk a korábbi elvárásainkat is felülmúló mértékben.
A rudrakshák segítenek, hogy visszataláljunk lelkünk eredendő sorsfeladatához, hogy növekedjünk tudatosságban, bölcsességben és szeretetben, és hogy felszabaduljunk minden olyan tényező hatása alól, mely eddig gátolta vagy visszafojtotta teremtőerőnk szabad áramlását. A következménye mindennek egy egészségesebb, boldogabb és teljesebb élet, mely megnyitja számunkra a kapukat a lelki fejlődéshez és egy felsőbbrendű élet kibontakoztatásához.

Kérj személyes felmérést, kezdd el hordani a rudraksháidat, és kérdezd meg magadtól: Mi a legnagyobb Jó, amely történhetne Velem?

 

Amennyiben további kérdéseid merülnének fel a rudrakshák működésével és használatával kapcsolatban, nézz körül a Kérdések és válaszok oldalon vagy vedd fel velünk a Kapcsolatot és írd meg személyes kérdésedet nekünk.

További információt a számodra alkalmas rudrakshák és ásványok kiválasztásához a Személyes konzultáció oldalon találsz.

 

error: