A Karácsony számomra az év egyik legmeghittebb, legcsendesebb és egyben legizgalmasabb időszaka is. A természeti energiákat tekintve, ez az időszak a legnagyobb sötétségben foganó fény születésének a megünnepléséről szól. A mindent összetartó szeretet szívünkben történő megszületéséről és annak megosztásáról. És mi lehet a legnagyobb ajándék önmagunk, a szeretteink és a világ számára?

Ha a boldogság, a harmónia vagy bizonyos álmok megvalósítása kapcsolódik a fenti kérdésre adott válaszhoz, akkor idén Karácsonykor szeretnénk megtámogatni mindennek a megtapasztalásában, méghozzá különböző izgalmas módokon.

Ha első sorban a belső világodat szeretnéd harmonizálni, hogy a lelked indíttatásaival mélyebb összhangban élhess, illetve ezzel szeretnéd megajándékozni szeretteidet is, akkor ajánljuk a rudraksha ékszereket. Ha nem tudod, melyiket válaszd, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb kombinációt.

Ha az élettered szeretnéd harmonizálni a belső irányultságoddal összhangban, vagy az egyensúlyi állapot fenntartása érdekében, akkor a yantrákat ajánljuk. A yantrák olyan mandalák, amelyek egy-egy mantra rezgését képviselik. Ha a mantra az elme egy minősége, akkor a yantra annak a minőségnek a fizikai megnyilvánulása. Ezek, a természeti törvényekkel összhangot képező geometriai minták energetikai transzformátorként működnek és megtisztítják, harmonizálják a teret, ahova elhelyezzük őket.

Ezek mellett, pedig számos egyéb különleges ékszer közül választhatsz az (egyelőre) angol nyelvű webáruházból. Ezek mind Indiában készülnek és rendkívül tiszta és magas energiákkal rendelkeznek. Az elégedettség garantált! 🙂

Karácsonyi kedvezmény!

2016. december 31.-ig bármilyen termék kiválasztásában ingyenesen segítünk. Írj üzenetet számunkra a Kapcsolat oldalon!

 

A teljes kínálathoz és vásárláshoz nézz körül a webáruházban: https://rudramag.hu/webaruhaz/

Ha szeretnél többet megtudni a rudrakshák varázslatos erejéről, olvass tovább itt: https://rudraksha.hu/rudraksha-es-dragakoterapia/

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánunk !

 

error: