A rudrakshát évezredek óta a kozmikus energia legpotensebb megnyilvánulásának tartják. Éppen ezért előfordulási helyein, keleten, illetve a különböző jóga és lelki fejlődés útjain járók körében nagy rajongás övezi és elterjedten alkalmazzák testi-lelki gyógyításra, az emberi élet erővel való felruházására és spirituális fejlődésre.

A rudraksha az Elaeocarpus Ganitrus Roxb fa termése. Ez a faj Nepálban és Indiában található meg, a Himalája egy adott magassági tartományában, illetve Indonéziában, a Jáva – szigeteken. Amellett, hogy fontos, hogy megfelelő eredetű, minőségű és típusú rudrakshákat viseljünk, elengedhetetlen, hogy megfelelő megtisztítási és feltöltési folyamaton is átessenek, mielőtt kapcsolatba kerülnek velünk. Ebben rejlik a különleges ereje a Rudramag honlapnak, illetve az itt ajánlott rudraksháknak. Minden rudrakshát és ásványt, ami ezen a honlapon keresztül jut el hozzád, az indiai (Mumbai) Chakra Yog központban készítenek elő.

A legmagasabb minőségű, válogatott szemekből készülnek el a személyre szabott vagy már késztermékként megrendelt karkötők és malák, ami után átesnek egy energetizálási folyamaton, hogy a legtisztább és legmagasabb rezgésű energiák támogathassanak Téged viselésükkor. A hatásukat a bőrrel való érintkezésükön keresztül fejtik ki igazán, de talizmánként, zsebben hordozva vagy az irodánkban, otthonunkban tartva is jelentős előnyöket hoz mindenki számára a környezetükben.

Az indiai központban a csakrák harmonizálásán és mély gyógyításán keresztüli fejlődést tanítják, és rendszeres előadások, workshopok vannak a témában. A rudraksha- és drágakőterápia erre a megértésre és tudásra épül, így a csakrák és karmikus blokkok felszabadításán keresztül hoz maradandó felemelkedést minden érdeklődő egyén számára. A központ épületei és a kialakított tér az öt elem tökéletes egyensúlyának figyelembevételével került megépítésre, hisz a víz, tűz, levegő, éter és föld elem alkotja az egész univerzumot és a szervezetünkben is az egyensúlyi állapotuk döntik el, hogy életünk diszharmonikusnak tapasztalt vagy örömteli és felszabadító.

Ha szeretnéd megnézni, honnan indulnak a rudraksháid, hogy egy varázslatos utazásban kísérhessenek Téged, az alábbi képek lehetőséget nyújtanak, hogy körbejárhasd ezt a teret. Természetesen, ha Indiában jársz, a személyes látogatás előtt is mindig nyitva állnak a kapuk.

Jelentkezz és kérd a személyre szabott rudraksha kombinációdat, és bontakoztasd ki a varázslatot az Életed minden területén

Ha körbenéznél az angol nyelvű, nemzetközi webáruházban, itt megteheted: https://rudramag.hu/webaruhaz/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: