Számos út vezethet fejlődéshez, azonban, véleményem szerint, Igaz Út, mindenki számára csak egy van. Ez, természetesen mindenkinek a legmélyebb szubjektív egyéniségétől függően nyilvánul meg, és nincs kettő ugyanolyan. Aki a saját Szívét követi, és a belső igazságának útját járja, a Létezés minden irányából tapasztalhatja a felé áradó támogatást és a gondviselés áramlását. Lelke megbékélt, erőforrásai korlátlanok és belső tudása megingathatatlan. Öröm és hála követi minden léptét és a legszerencsésebb élő embernek érzi magát. A szívének útját járó ember számára az elköteleződés felszabadulás, a szolgálat pedig jutalom. A szentség kegyelme lengi be hétköznapi pillanatait és az egyszerűség magasztossága tükröződik életének példájában.

MeditációAz egyik legélvezetesebb út a szívünk megnyitásához, a vágyainkon keresztül vezet. A lelkünk vágyaink beteljesülésének megtapasztalásához nincs szükség másra, csak a magunkban hordozott akadályok elengedésére, elhárítására, transzformálására. Bizonyos esetekben, ennek a mechanizmusnak az elemi szintű megértése elegendő, hogy felszabaduljunk a hatásaik alól, azonban a legtöbb esetben más módszereket kell segítségül hívnunk, hogy alapos és maradandó lehessen a hitrendszerünk megfelelő mederbe terelése.

Rudraksha karkötőA rudrakshák, azon felül, hogy fiziológiailag és energetikailag stabilizálják és egészségben tartják testünket, a tudat alatt futó, lényünk igazságával diszharmóniában lévő programokat is ütemesen feloldják.
A visszajelzések alapján az emberek, egy adott idő után, Önmagukon lepődnek meg, hogy másképp, a korábbi mintáiktól eltérő módon reagáltak egy ismétlődő szituációban. Másként tapasztalták a helyzetet és a reakcióikat egy új tudatosságból áramoltatva, sikerült transzformálni és feloldani a korábbi mintákat. A belső erő és a tisztánlátás, amelyhez a rudrakshák hozzásegítenek, igazi áldás, mely segít lépcsőfokokká alakítani elakadásainkat, hogy valódi haladást tapasztalhassunk életünkben.

A rudrakshák viselete megkönnyíti hétköznapjainkat, táplál, megvéd a betegségektől, negatív helyzetektől, megtisztít és erővel, önbizalommal ruház fel. Segítségükkel folyamatos kegyelemben részesülhetünk, és megtapasztalhatjuk a mély transzformációt, gyógyulást és felemelkedést.

 

Tudj meg többet a rudraksháról és hatásairól: https://rudraksha.hu/rudraksha-a-misztikus-bogyo/

Tudd meg, mely rudrakshák segítenek téged a leginkább: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: