Az Élet változás. A változáson keresztül tanulunk magunkról és a világról. A változás kontrasztjainak tükrében ismerhetjük fel csupán az értékét bárminek. És ugyanezen változások által tanuljuk meg értékelni és keresni azt, ami változatlan.

9 mukhi rudraksha karkötő (Nepál)

A 9 mukhi rudraksha a spirituális öntudatosság fényét ajándékozza számunkra. Segíti a megértést, felébreszti a bölcsességet és a tudatosságunkat a mindenséggel való kapcsolatunk megtapasztalásáról. Emellett összeköt a teremtés női, anyai minőségével is és annak áldásával lát el. Segíti a világi, illetve spirituális vágyaink beteljesülését és előnyöket hoz számunkra minden életterületen. A teljesség útján haladva vezet a minden téren való felszabadulás megtapasztalásához.

Rendkívüli védelmet biztosít viselőjének, mind energetikai, mind fizikai szempontból. Gyógyítók, illetve érzékeny emberek számára kifejezetten előnyös, mivel biztonságos légkört teremt mások alacsonyabb rezgésű energiáival szemben és egyben transzformálja is azokat. Feloldja a felénk irányuló ellenségeskedést és minden ellenfelünkkel szemben felülkerekedhetünk a segítségével. 9 mukhi rudrakshát viselve a stressz és félelemmentes gondviseltség állapotában tudhatjuk magunkat és kételyek nélkül teremthetjük azt az életet, amelyet a szívünkből szeretnénk.

9 mukhi rudraksha kombinációban (Jáva szigetek)

Kiegyensúlyozza és harmonizálja a korona csakrát, amely a spirituális megértés és a mindenséggel való egység megtapasztalásának kapuja. Ez a csakra harmonikus működése a földi élet tágabb perspektívából való értelmezésének gyümölcseit hozza el, és a lelki eksztatikusságot és az energikus nyugalom állapotát segíti elő. A korona csakra kapcsol össze a legmagasabb univerzális intelligenciával, az Isteni Tudatossággal. Kiegyensúlyozott és feltöltött állapotában magasabb rendű megértések birtokába jutunk és növekvő öntudatossággal lehetünk jelen és haladhatunk életünkben.

9 mukhi rudraksha ezüst nyakláncon

Az ájurvéda tekintetében, a pitta és kapha elemet csökkenti és harmonizálja a vátát a testünkben. Megnyugtatja az idegrendszert, felold mindennemű stresszt és félelmet, és szabályozza a hormonális működést az egész szervezetünkben. Megszabadít minden megmagyarázhatatlan betegségtől, fóbiától, neurotikus tendenciától és rengeteg energiával, dinamizmussal lát el. Rendkívüli mértékben növeli az önbizalmat és a lelki erőt. Ez a rudraksha egy igazi kincs az egészséges, sikeres és kielégítő élet megtapasztalásához.

Mindenkinek ajánlott aki bátorságot, biztonságot, megbecsültséget szeretne tapasztalni és nagyobb energiaszinttel megáldva, materializálni szeretné vágyait, miközben a teljesség és lelki fejlődés útján halad.

 

További információ a 9 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/9-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: