Mire van szükséged ahhoz, hogy bőséget tapasztalj az Életedben? Hogy anyagi jólétben élhess? Hogy a lehetőségek kifogyhatatlan tárházát tapasztalhasd, melyek közül csak élvezettel ki kell választanod, melyik ajtón kívánsz bemenni? Mi szükséges ahhoz, hogy elégedett legyél azzal, amid van, és ennek tudatában gyarapodhass hivatásodban, szolgálatodban, szeretetedben? Mi szükséges ahhoz, hogy akként élhess, aki lenni szeretnél?

Ha a fenti kérdések hoztak magukkal válaszokat is számodra, nagyszerű. Azonban a képlet lehet még annál is egyszerűbb: egészen egyszerűen álmodj egy képet arról, ami vagy aki lenni szeretnél, ahogyan élni szeretnél és cselekedj aszerint.

7 mukhi rudraksha medál (Jáva szigetek)

Mivel az életünk összes területének a megtapasztalt minőségét a saját elmestruktúránk és annak színezetei határozza meg, annak áthangolásával, illetve a természet törvényeivel való összehangolása révén egy új valóságra ébredhetünk, és megtapasztalhatjuk, hogy a hiány, mint gondolat elengedése révén, csak a létezés és annak jelenbeli teljessége marad. A 7 mukhi rudraksha megváltoztatja a mentális beállítottságunkat, hogy a hiány és akadályok helyett, a létezést és annak bőségét tapasztalhassuk.

Felszabadítja a Lelkünket testi tapasztalásainkban és nyugalmat, békét, megérkezettséget, életörömöt és pozitív életszemléletet hoz hétköznapjainkba. Összehangol legbelsőbb igazságunkkal és szavaink, magatartásunk, egész személyiségünk hű tükrévé válik annak. Megszabadít minden szerencsétlenségtől és szenvedéstől és folyamatossá válik az egymást követő új lehetőségek beáramlása életünkbe. Segítségével szerelmi, üzleti, művészi vágyaink könnyedén kerülnek megvalósításra.

7 mukhi rudraksha karkötő (Nepál)

Megnyitja a Hrit Padma csakrát, a Szent Szívet, és roppant módon megerősíti önbizalmunkat és belső stabilitásunkat. Segít kibontakoztatni művészi és üzleti hajlamainkat és nagy mértékben növeli szépérzékünket is. Felhangolja ragyogásunkat és csábítóan széppé varázsolja megjelenésünket.

Ájurvédikus szempontból, csökkenti a váta és a kapha elemet, és nagy mértékben növeli a pittát. Megerősíti a gyomrot és az emésztést általában, megnöveli étvágyunkat és képességünket, hogy az életet, az örömeivel és kihívásaival együtt, könnyedén megemészthessük és integrálhassuk. Feloldja a testben és elmében tapasztalható energetikai elakadásokat és kiegyensúlyozza a teljes energiarendszerünket miközben megerősíti a központunkat. Megerősíti a májat, hasnyálmirigyet és mellékveséket és gyógyítja a cukorbetegséget és reumatikus problémákat.

7 mukhi rudraksha kombinációban

Emellett, feloldja a kiábrándultságból fakadó önbizalomhiányt és élvezetessé, örömtelivé varázsolja hétköznapi tapasztalásainkat. Segít, hogy visszataláljunk az egyszerűség ajándékozta könnyedségbe, és hogy hálás szívvel és sikeresen végezhessük feladatainkat a jelenbeli erőforrásaink nyújtotta lehetőségek szerint.

Ajánlott üzletembereknek, közszolgálatban dolgozóknak és közszereplőknek, hogy növekvő sikereket és bőséget érhessenek el az adott területeiken. Emellett, ez a rudraksha mindenki számára megnyitja a bőség és gyarapodás kapuit és segít, hogy növekvő hírnévvel és elismertséggel valósítsuk meg szívünk vágyát, így személyes felmérés és egyeztetés alapján, bárki számára ajánlott és eredményesen viselhető.

 

További információ a 7 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/7-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: