Miben rejlik a fiatalság titka? A fiatalság, tisztaság, frissesség mind a Lélek tulajdonságai. Nem az idő bármilyen mértékének a függvénye, hanem egy azon túli dimenzió minősége, a saját életünk forrásának az illata. Ha lényünk központjával való tudatos kapcsolatban éljük életünket, a fiatalság minősége beáramlik megnyilvánulásainkba, transzformálja testi megjelenésünket és rugalmas, kíváncsi, nyitott elmét biztosít.

6 mukhi rudraksha ezüst karkötőben (Nepál)

A 6 mukhi rudaksha a lélekminőségünk tudatos felismerését hozza el számunkra. Növeli a kapcsolatunkat Föld Anya gyógyító energiájával és megfiatalít testileg és lelkileg. Vonzó külsővel lát el, és segít vágyaink megvalósulásában is. Fókuszálttá és stabillá teszi figyelmünket és segít az akaraterőnk kézben tartásával véghez vinni kitűzött céljainkat. Egy igazi ajándék gyakorlati cselekedeteink finomításához.

Növeli bennünk az érzelmi tartást és kitartást. Földeltséget és cselekvésre készséget hoz, feloldva ezzel a halogatás tendenciáit. Felébreszti az élet szépségei iránti érdeklődésünket és méltányosságunkat. Segítségével egy újabb szinten élhetjük meg a művészet, zene, tánc és szerelem érzéki ajándékait.

6 mukhi rudraksha karkötő szantálfa és igaz gyöngyökkel (Jáva szigetek)

6 mukhi rudraksha karkötő szantálfa és igazgyöngy szemekkel (Jáva szigetek)

Segít kézben tartani az agresszió, düh és izgatottság érzéseit, hogy sikerrel és növekvő boldogsággal vehessük az elénk táruló feladatokat. Energiája felülemelkedést hoz az élet kihívásai által hozott érzelmi hullámok okozta nehézségeken, és tiszta, csendes, nyugodt jelenléttel áld meg.

A 6 mukhi rudraksha a gyökér csakrát gyógyítja és erősíti meg. Növeli bennünk a gyakorlatiasság megélése általi örömöt és segít az egészséges kiállásunk megerősítésében is. Megerősíti a kapcsolatunkat a Földdel és növeli bennünk az alázatot, stabilitást és egyensúlyt. Segít fokozatosan fejleszteni az akaratunkat és feloldani az arroganciát.

6 mukhi rudraksha kombinációban (Jáva szigetek)

6 mukhi rudraksha kombinációban (Jáva szigetek)

Ájurvédikus szempontból csökkenti a váta elemet testünkben. Növeli a tápanyagok felszívódását és megerősíti a teljes szervezetet. Meggyógyítja a csontok, izmok fájdalmait és a térdek problémáit. Segít az ízületi gyulladások és aranyér megszüntetésében és csökkenti a túlsúlyt. Gyógyítja a nemi szerveket és biztosítja az egészséges működést. Viselése általános nyugalmat, békét és kiegyensúlyozottságot eredményez.

Kifejezetten hasznos tanulóknak, íróknak, szónokoknak, vezetőknek, üzletembereknek, művészeknek. Emellett ajánlott bárki számára, ki növekvő boldogsággal, érzelmi tartással és az élet örömei iránt nyitottan kíván élni vagy munkálkodni saját és környezete jóllétéért, sikeréért, illetve belső egyensúlyáért.

 

További információ a 6 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/6-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: