Él bennünk egy hang, mely nyugodt bizonyossággal vezet minket. Egy útmutatás, mely minden helyzetben kijelöli a helyes ösvényt. Ha követjük, felemelkedünk és a boldogság tapasztalatain utazunk, ha nem halljuk meg, vagy tudatosan mást választunk, a tanulság kincseivel gazdagodik életünk. Leegyszerűsítve, azon múlik az életünk minősége, hogy mennyire tisztán és gyorsan cselekszünk lelkünk jelzéseit követve.

5 mukhi rudraksha (Java szigetek)

Az 5 mukhi rudraksha a bölcs és tiszta belső hangunkkal kapcsol össze, és segít meghallani és erőt ad követni a belső vezetést, hogy mélyértelmű életet élhessünk. A béke, teljesség, nyugalom és belső erő minőségeinek kisugárzásával tekinthetünk a világra, ha összhangba kerülünk és felvállaljuk lelki egyéniségünket. Elengedhetetlen támogatást nyújt mindebben ez a rudraksha. Amellett, hogy a leghatékonyabb eszköz az elme megnyugtatására, a fizikai egészség kézzelfogható örömével is megajándékozza viselőjét.

A legszélesebb körben elterjedt és a legelérhetőbb ez a fajta rudraksha, ezért évezredek óta használják malák és karkötők készítéséhez. Segíti a tanulást, a megértést, a kreativitásunk és az egyediségünk kibontakoztatását.

5 mukhi rudraksha mala

A test összes csakráját kiegyensúlyozza az egészség és jólét érzéséivel látva el viselőjét. Az egyik legáltalánosabban használható rudraksha, mely kortól és beállítottságtól függetlenül mindenki által viselhető.

Az ájurvéda tekintetében, csökkenti a váta elemet, illetve növeli és kiegyensúlyozza az akash (éter) elemet szervezetünkben. Stabilizálja a vérnyomást és enyhülést hoz légzőszervi megbetegedések esetén. Emellett, megkönnyebbülést hoz alvási nehézségekkel küzdők számára is.

Az 5 mukhi rudraksha összhangba hoz felsőbbrendű énünkkel, belső mesterünkkel és segít kibontakoztatni valódi életfeladatainkat, hogy békében, egészségben és egységességben haladhassunk utunkon. Elengedhetetlen mindenki számára, aki bármilyen formában a mélyebb igazságokat keresi és szeretne bölcsességgel, mélyebb megértésen keresztül élni és fejlődni.

 

További információ az 5 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/5-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: