Mindannyian cselekedtünk már megalapozatlanul. Olyan módon, hogy az utólagos belátásunk tévedésnek ítélte azt. Azonban, csak akkor hibázunk igazán, ha nem tanuljuk meg, hogy hasonló helyzetben a bölcsebb és megfontoltabb utat válasszuk.

3 mukhi rudraksha mala

Ha már a tudatos fejlődés útján is járunk és magasabb döntések mentén is tereljük életünk hajóját, külön figyelmet és jelenlétet kíván, hogy a múltbéli cselekedeteinkből származó szégyen és megbántottság érzésein felülkerekedhessünk. Sokszor, ezek a megragadt és eltemetett érzések hozzák vissza a nem kívánt helyzeteket, melyekben legjobb szándékaink ellenére is a fájdalomtestből reagálunk. Ez természetesen, amellett, hogy nem hoz megoldást a helyzetre, a valódi önbecsülésünket is mélyebbre sodorja.

A 3 mukhi rudraksha gyógyír ilyen helyzetekre. Elsősorban, a múltban gyökerező szégyen, megbántottság és düh érzéseit oldja fel, felszabadítva azok gyökéremlékeit a neheztelés árnyéka alól. Megnyugtatja a testet és az elmét, és a kimért józanság minőségeit hívja meg cselekedeteinkbe. Csökkenti a stressz mértékét és felszabadítja önvalónkat, hogy az önbecsülésünk útját járva, helyes cselekedetek révén építsünk hidat az egyéni és közösségi sikerekhez.

3 mukhi rudraksha medál (Nepál)

Az egyik leghatékonyabb rudraksha a napfonat csakra (solar plexus) kiegyensúlyozásához. Ez a csakra táplálja a belső tüzet, mely az ellazult, magabiztos és sikerrel véghezvitt cselekedeteinkhez szolgál erőforrásként.

Fizikailag a pitta túlsúlyát csökkenti és szabályozza a tűz elem általános jelenlétét az egész testünkben. Kifejezetten hatékony gyomor és emésztési problémák esetében és savtúltengés gyógyítására.

A 3 mukhi rudraksha növeli a kreatív intelligenciát, az emlékezőképességet és a koncentrációt, így ez az egyik legjobb rudraksha a folyamatos és sikeres haladásért, bármilyen tevékenységről is legyen szó.

 

További információ a 3 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/3-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: