Előfordult már, hogy úgy érezted, hogy az elméd mást sugall, mint amit a lelkedből szeretnél? Bizonyos helyzetekben nehéz tisztán meghallani, hogy a belső hang honnan ered valójában. Melyik hang az, ami a biztonságosnak látszó, ismert keretek között kívánja takaréklángon tartani életerőnket, és melyik az, amelyik a lelkünk mélyéről az örök szabadság és teljesség megzabolázhatatlan dallamát dúdolja? Nem mindig egyszerű a válasz első ránézésre.

2 mukhi rudraksha (Java szigetek)

Annak, ki mélyebb igazságait keresi, rendkívüli támogatást nyújt a 2 mukhi rudraksha. A belső egység és a harmónia állapotával ajándékozza meg viselőjét. Lecsendesíti az elme örök csapongó hullámait és megérkezteti azt a lélekminőség nyugodt áramlataiba. Összhangot teremt bennünk és ezáltal a kapcsolatainkban is. Kiegyensúlyozza az érzelmeinket, növeli az önbizalmunkat és belső békénket.

A 2 mukhi rudraksha felszabadítja és harmonizálja a szakrális csakrát, ami a kreativitásunk szülőhelye. Emellett felelős az önmagunkban és emberi kapcsolatainkban megélt harmóniáért és az egység megéléséért. Ha ez a csakra egyensúlyban van és megfelelően nyitott, az életet áramlásként tapasztaljuk és az életörömök hullámai lágyan vezetnek sorsfeladatunk beteljesítésének útján.

2 mukhi rudraksha karkötő

Ájurvédikus szempontból, ez a rudraksha a víz és a tűz elem jelenlétét növeli szervezetünkben, így segít az aggravált váta kiegyensúlyozásában.

Mindenki számára jelentős előnyöket hordoz a 2 mukhi rudraksha, hisz segíti viselőjét a sorsfeladatára rátalálni és abban megnyílni. Megszelídíti az érzelmi és hangulati hullámzásokat és mélyen gyógyítja a lelket és az elmét. Különösen előnyös párkapcsolatban élők számára a harmonikus együttlétért, és ajánlott azoknak is, kik keresik hozzájuk illő társukat.

 

További információ a 2 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/2-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: