A szabadság az Élet természete. Ha megélésünk mást tükröz, annak egyetlen oka a ragaszkodás. Ragaszkodni bármilyen formához lehet, legyen az anyagi, mentális vagy érzelmi. Azonban minden forma múlandó és változásnak van kitéve. Ez a természet törvénye, ahogyan az is, hogy az életünkben mindig az állandóságot keressük. Ez a látszólagos paradoxon okozza a legtöbb szenvedést, aminek a feloldása a meg- és elengedésben van.

15 mukhi rudraksha kombinációban, ezüst karkötőben

A 15 mukhi rudraksha valódi áldása a ragaszkodásmentesség elősegítésében rejlik. Feloldja az ego kishitűség, korlátoltság, sebezhetőségtől való félelem, áldozati szerep, gyász és magány illúzióiba kapaszkodó tendenciáit, és az érzelmi szabadság, öröm, együttérzés, hála és odaadás természetes érzéseit ébreszti fel Szívünkben. Megnyitja a mély vágyaink és a megengedett valóságunk közötti ajtókat, és az így felszabadult kreatív teremtőerőnk által segíti a beteljesülést.

Amint elengedjük a ragaszkodást a szenvedő vagy éppen sikeres énképhez, az élet teljes spektrumát készek vagyunk megélni hálás és szabad szívvel. Lehetőséget kapunk mélyebb működések megértésére és valódi értékeink felszínre hozatalára.

15 mukhi rudraksha medál smaragd kővel

Ez a rudraksha nagyon sok pozitív energiával támogatja érzelmi világunk gyógyulását. Életre kelti bennünk a feltétel nélküli szeretetet, meggyógyítva ezáltal emberi kapcsolatainkat. Megnyitja és harmozniálja a szív csakrát és vezet a szívünk vágyainak beteljesítésének útján.

Ájurvédikus szempontból, növeli a váta elemet és csökkenti a pittát. Emellett, gyógyítja a szív és keringés betegségeit és megszünteti a légzőszervi problémákat is. Felszabadít a negatív, lehúzó érzelmek alól és feloldja az érdektelenséget, gyászt és az érzelmi depressziót, hogy a létezés természetes és örömteli állapotában haladhassunk.

A 15 mukhi rudraksha felszabadítja a lelkünket és segít megvalósítani vágyainkat, miközben a bölcsesség és spirituális fejlődés útján vezet. Ajánlott mindenkinek, ki a függetlenség és szabadság szárnyain kíván fejlődni, teremteni és szeretni.

 

További információ a 15 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/15-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: