Ha stabilitást és növekedést szeretnél megtapasztalni az életedben, a 14 mukhi rudraksha a legjobb választás. Amellett, hogy a pratikusság és megalapozottság medrébe tereli döntéseink folyóját, fantasztikus hatékonysággal kelti életre intuíciónkat. Nem véletlenül tartják az Istenek gyöngyszemének, a legértékesebb kincsnek a 14 mukhit.

14 mukhi rudraksha (Jáva szigetek)

Őszinte elköteleződést és alázatos cselekedeteket hív meg a viselőjének életébe. Támogatásával bármely szolgálat vagy cél melletti elköteleződésünket sikerre vihetjük. Valójában, ez az a rudraksha, melynek potens ereje által minden elképzelésünket meghaladó magasságokig juthatunk. A döntéshozó képességünk kiélesítése és a harmadik szem csakrának a megnyitása által minden helyzetben megfelelő lépéseket tudunk tenni az egyéni és közösségi felemelkedést szolgálva.

Roppant ereje, csodának beillő gyorsasággal és hatékonysággal, rengeteg bátorsággal tölti fel viselőjét és a leginkább lehetetlennek tűnő helyzetekben is a kíválóság útját járva érhetjük el a győzelem csúcsait. Minden helyzetben segít felülkerekedni az akadályokon és védelmet nyújt veszélyesnek tűnő szituációkban.

14 mukhi rudraksha kombinációban

A 14 mukhi rudraksha puszta jelenléte elűz minden negativitást, ártó energiát és félelmet, és megalapozott önerővel és tartással ruház fel. Világi dolgaink tekintetében, beindítja az anyagi energiák áramlását és üzleti vállalkozásaink növekedését.

A harmadik szem csakra megnyitása mellett a gyökér csakrát is kiegyensúlyozza, ami a földeltség, anyagi és spirituális biztonság, önerő és az életutunkat képviselő energiák alapja. Minden fejlődésünk és sikerünk magassága a gyökereink mélységétől függ, így ez a legalapvetőbb bázisa életünknek. Ez a rudraksha megnyitja és harmonizálja a gyökérenergiáinkat és életutunk felvállalásában hoz maradandó változásokat. Segít felismerni és kibontakoztatni rejtett potenciáljainkat és védelmet nyújt mind számunkra, mind pedig azok számára, kikért felelősséggel viseltetünk.

14 mukhi karkötő

Ájurvédikus szempontból csökkenti a váta elemet és enyhén növeli és stabilizálja a pittát szervezetünkben. A legtöbb testi betegséggel szemben jelentős védelmet nyújt és gyógyítja a csontok, izmok és lábak betegségeit. Megindítja a kiegyensúlyozott energiaáramlást egész testünkben és a földeltség érzésének ajándékával segít a felemelkedésünket szolgáló döntéseink útján együttérzésben haladni.

Kifejezetten ajánlott üzletemberek, vezetők, politikusok, menedzserek, közszereplők és családfenntartók számára, emellett mindenkinek, kik szeretnének a tökéletesség és siker útján haladva munkálkodni az egyéni és közösségi jólétért.

 

További információ a 14 mukhi rudraksháról: https://rudraksha.hu/rudrakshak-tulajdonsagai/14-mukhi-rudraksha/

További információ a számodra megfelelő rudrakshák és ásványok kiválasztásához: https://rudraksha.hu/szemelyes-konzultacio/

 

error: