” Az, aki vagy, Isten ajándéka neked. Az, akivé válhatsz, a te ajándékod Istennek. “

Dan Millman

A Rudramag felület kiindulópontként szolgál mindenki számára, aki egészségesebb, teljesebb és boldogabb életet szeretne élni és egy magasabb megértéssel és öntudatossággal szeretne kapcsolódni a belső és mély igazságainak a kutatása, felvállalása és követése által. Ennek leghatákonyabb módja a test-szellem-lélek egységének megértéséből kiindulva tenni kibontakozásunkért az önismeret útján haladva. Az oldal és az azon keresztül elérhető tudás és eszközök ebben a szellemiségben és ennek támogatásáért született meg.

A Rudramag alapítója 

Fazakas Tamás 2010-ben indult el tudatosan az önismeret útján, a természet törvényeinek mélyebb megértése után kutatva. Számos tanítás közvetlen bölcsességeiből merítve, lehetősége volt mélyebb rálátást nyerni az emberi élet és folyamatainak természetére. Több éves tapasztalata alatt a jóga útján haladva számos önsimereti módszerben szerezhetett tapasztalati tudást, hogy integrálva azokat, tágabb perspektívából segíthessen másoknak is az útjukon.

 

Az oldalon található információ, megállapítások és következtetések a személyes tapasztalatok és a több, mint húszezres nagyságrendű visszajelzések alapján került megosztásra. Az oldalon található információ nem helyettesíti az orvosi szakvélemény és kezelés semmilyen formáját.

A honlapon látható összes rudraksha-, ásvány- és drágakő kombináció a webáruházban megtalálható és onnan megrendelhető.

A Rudramag oldalon és a webáruházon keresztül elérhető összes rudraksha, drágakő, yantra és minden egyéb termék a védikus előírásoknak megfelelő felavatási és energetizálási folyamatban részesül. 

Az oldalon található bármely tartalom a forrására közvetlenül mutató link feltüntetésével együtt szabadon idézhető. Köszönjük.

error: