” Az, aki vagy, Isten ajándéka neked. Az, akivé válhatsz, a te ajándékod Istennek. “

Dan Millman

A Rudramag felület kiindulópontként szolgál mindenki számára, aki egészségesebb, teljesebb és boldogabb életet szeretne élni és egy magasabb megértéssel és öntudatossággal szeretne kapcsolódni a belső és mély igazságainak a kutatása, felvállalása és követése által. Ennek leghatákonyabb módja a test-szellem-lélek egységének megértéséből kiindulva tenni kibontakozásunkért az önismeret útján haladva. Az oldal és az azon keresztül elérhető tudás és eszközök ebben a szellemiségben és ennek támogatásáért született meg.

A Rudramag alapítója

Fazakas Tamás 2010-ben indult el tudatosan az önismeret útján, a természet törvényeinek mélyebb megértése után kutatva. Számos tanítás közvetlen bölcsességeiből merítve, lehetősége volt mélyebb rálátást nyerni az emberi élet és folyamatainak természetére. Több éves gyógyítói tapasztalata mellett, a megértés jógájának útján haladva számos önsimereti módszerben szerezhetett tapasztalati tudást, hogy integrálva azokat, tágabb perspektívából segíthessen másoknak is az útjukon.

Holisztikus szemlélete magában foglalja és integrálja a numerológia, az asztrológia, az ajurvéda, a színterápia, a csakraműködés és a vastu törvényeinek szempontjait. Ezek alapján egy magasabb, tágabb és mélyebb rálátásból képes releváns támogatást és útmutatást nyújtani mindazoknak kik változásra, gyógyulásra, fejlődésre vágynak. A rudrakshák, drágakövek, yantrák és mantrák ebben a folyamatban szolgálnak támogatásul, felbecsülhetetlenül értékes, minden szinten hatékony és áldásos tulajdonságaikon keresztül.

2015-ben személyes tanítások keretein belül elsajátította a Rudraksha és Drágakőterápia ( Rudraksha Ratna Science Therapy ) tudományát. Ezt a módszert Neeta Singhal, indiai spirituális tanító, gyógyító és terapeuta dolgozta ki és tette elérhetővé 1997-ben, a világ első rudrakshákkal foglalkozó honlapjának elindításával és később a Chakra Yog nemzetközi oldalainak bevezetésével. Később, kiegészítve ismereteit a feng shui forrásának számító védikus térrendezés rendszerének, a Vastunak az elsajátításával, integrálta a fenti módszerek előnyeit, hogy a térrendezés által a külső és belső világunk harmóniáját átfogóbban elősegíthesse.

Megközelítése hasznosítja a rudrakshák, az ásványok és yantrák hatékony alkalmazásának bölcsességét a harmonikus élet és élettér kialakításához, támogatva a hozzá fordulókat a gyógyulásban, vágyaik megvalósításában és lelki fejlődésük útján a kibontakozásban.

Korunk lelki hívását érezve döntöttem úgy, hogy segítek hozzáférhetővé tenni a rudrakshák, a drágakőterápia és a vasztu tudományának előnyeit mindenki számára aki nyitott és kész a változásra. Így született meg a Rudramag, mely megnyitja ezt az értékes lehetőséget Magyarország és az egész világ felé. Fő küldetése az emberi életek gyógyítása, felemelése és a teljességben való kibontakozásának facilitálása.

Vízióm, hogy a természet törvényeivel összhangban lévő, megfelelő és értékes tudás, valamint a rudrakshák és kövek áldása minél szélesebb körben elérhetővé váljon embertársaim számára, elősegítve az egészséges, teljes és inspirált élet minden szinten történő kiteljesedését.

Megélésem alapján, az Élet természete a boldogság, a béke, szabadság és szeretet, itt és most. Meglátásom szerint a boldogtalanság vagy a lelki egész-ség hiánya az elmében gyökerező pszichológiai folymatokkal való téves önazonosításból fakad. Ha sikerül a hiányállapotokat feloldani, könnyedén szembesülhetünk határtalan természetünk mélységes áldásaival és megélhetjük a végső beteljesülést.

Úgy tapasztaltam, hogy a rudrakshák segítségével könnyedén összhangot teremthetünk a testi-szellemi-lelki dinamikák között és kiegyensúlyozhatjuk a működésüket. Összehangolhatjuk a lelki vágyakat a személyiséggel és feloldhatjuk az integráció hiánya miatti belső konfliktusokat. Ez tisztánlátáshoz, belső erőhöz segíti az egyént így képessé válik a belső hívása mentén, teljességben megélni önmagát. Ezen az úton kibontakoztathatjuk a potenciálunkat, materializálhatjuk a vágyainkat és visszanyerhetjük bölcs és ártatlan természetünket. Mindez megkönnyíti és tágabb lehetőséget biztosít, hogy lelki fókuszunk mélyebb igazságok, magasabb rendű megtapasztalások és a végső beteljesülés irányába indulhasson el.

Korunk lelki hívását érezve döntöttem úgy, hogy konzultáció formájában, a személyes szükségleteknek megfelelően, segítek hozzáférhetővé tenni a rudrakshák tudományát és áldásait, mindenki számára aki nyitott és hajlandó a változásra. Így született meg a Rudramag, mely megnyitja ezt az értékes lehetőséget először Magyarországon, a Kárpát-medencében, majd az egész világon. Fő küldetése az emberi életek gyógyítása, felemelése és a teljességben való kibontakozásának facilitálása és támogatása.

Vízióm, hogy a természet törvényeivel összhangban lévő, megfelelő és értékes tudás, valamint a rudrakshák áldása minél szélesebb körben elérhetővé váljon embertársaim számára, elősegítve az egészséges, teljes és inspirált élet minden szinten történő kiteljesedését.

Az oldalon található információ, megállapítások és következtetések a személyes tapasztalatok és a több, mint húszezres nagyságrendű visszajelzések alapján került megosztásra. Az oldalon található információ nem helyettesíti az orvosi szakvélemény és kezelés semmilyen formáját, azonban a mai napig elérhető leggyorsabb és leghatékonyabb alternatív terápiaként kiegészítheti azt.

A honlapon látható összes rudraksha-, ásvány- és drágakő kombináció a webáruházban megtalálható és onnan megrendelhető.

A Rudramag oldalon és a webáruházon keresztül elérhető összes rudraksha, drágakő, yantra és minden egyéb termék a védikus előírásoknak megfelelő felavatási és energetizálási folyamatban részesül. 

Az oldalon található bármely tartalom a forrására közvetlenül mutató link feltüntetésével együtt szabadon idézhető. Köszönjük.

error: